Despre noi

SC Flamicom Impex SRL este o societate cu capital integral privat românesc înfiinţată în anul 1992. Activitatea a demarat în anul 1998, la sediul social din Piteşti, str. Războieni nr.37, având ca obiect principal de activitate comerţul cu automobile. Începând cu acest an (1998), compania s-a specializat în următoarele activităţi conexe: comerţ cu piese şi accesorii pentru autovehicule, întreţinere şi reparaţii autovehicule, inspecţii tehnice periodice si alte activităţi care sunt menţionate în actul constitutiv

În anul 1998 Flamicom Impex SRL devine CONCESIONAR DACIA, demarand activitatea de vânzări vehicule noi marca DACIA, oferind service în perioada de garanţie şi post garanţie.

În anul 2002, societatea analizează oportunitatea deschiderii unei reprezentanţe Dacia în Ramnicu Vâlcea, în urma propunerii făcute de Automobile Dacia, cu scopul de a face faţă exigenţelor privind oferirea unor servicii de înaltă calitate, atât din punct de vedere tehnic, cât şi comercial.

In anul 2005 se deschide sucursala FLAMICOM din Rm Valcea, str BARAJULUI nr.10, an in care societatea devine si CONCESIONAR RENAULT.

Din 2011 FLAMICOM devine si reparator autorizat NISSAN.

Amplasarea investiţiei în Râmnicu Vâlcea a fost o decizie favorabilă afacerii Flamicom, fiind asigurat un contact facil cu cumpărătorii locali, cu cei din zonele limitrofe căt şi cu cei aflaţi în trafic.

Efectul investiţional s-a materializat în creşterea ponderii vânzărilor de automobile şi piese schimb marca DACIA, Renault si Nisan în judeţul Vâlcea şi în zonele limitrofe, prestarea de servicii de o înaltă calitate şi tehnicitate, atât înainte cât şi după vânzare (service în garanţie şi post-garanţie) conform standardelor impuse de grupul DACIA -RENAULT-NISSAN.

Personalul tehnic şi comercial este format atat in cadrul Grupului DACIA RENAULT NISSAN cat şi în alte instituţii de specialitate abilitate, atât în domeniul tehnic, comercial cât şi în domeniul calităţii, mediului, etc.

     e-mail:office@flamicom.ro,  www.flamicom.ro, faceobook.com/flamicom